Meråpent bibliotek

Hovedbiblioteket, Vågsbygd og Tangvall bibliotek er meråpne bibliotek fra kl. 7.00 til kl. 22.00. Det betyr at bibliotekene er tilgjengelige for besøkende utenom betjent tid.

Tilbudet gjelder for personer over 15 år som har signert en meråpentkontrakt. Kontrakten kan du signere via Min side. Du bekrefter signeringen ved å bruke BankID.

Dersom du ikke har mulighet til å fylle ut kontrakten digitalt, kan du komme til biblioteket og fylle den ut hos oss. Husk å ta med legitimasjon med bilde!

Når du har tegnet kontrakt, bruker du lånekortet og PIN-koden din for å låse deg inn i bibilioteket. Du kan bruke det fysiske lånekortet eller strekkoden i Bibliofil-appen.

Vær klar over at vi registrerer tidspunktet og lånernummeret ditt når du låser deg inn. Samtidig blir det tatt et bilde av deg. Lokalene er dessuten videoovervåket for din egen og andres sikkerhet. Opptakene og innloggingsloggene blir slettet etter én uke.

Når biblioteket er meråpent, kan du låne og levere materiale på automatene og dessuten hente materiale du har reservert. Trådløst nett, pc-er, skriver, kopimaskin og skanner samt aviser og tidsskrifter er også tilgjengelig. På Vågsbygd bibliotek kan du ikke kopiere når biblioteket er meråpent.

Barn og ungdom under 15 år kan benytte det selvbetjente biblioteket i følge med en voksen.

Velkommen til biblioteket, og vennligst forlat det slik du ønsker å finne det!