For barnehager

Kristiansand folkebibliotek samarbeider med kommunens barnehager, og vi har flere populære tilbud. Vi tilbyr blant annet barnehagebesøk og levering av bokkasser til barnehager. Tilbudene kan variere fra bibliotek til bibliotek.

Alle ansatte i barnehager kan få opprettet eget ansattkort til bruk  på biblioteket, ta kontakt med skranken eller send e-post til biblioteket. 

Hovedbiblioteket 

Barnehager kan komme på besøk uten avtale, men meld gjerne ifra til biblioteket slik at vi er forberedt. Vi har matpakkebord som er til fri bruk for besøkende. 

Nodeland 

Nodeland tar imot besøk av barnehager og tilbyr et enkelt opplegg. Avtal tid på forhånd om dere ønsker et organisert besøk. Kontakt: nodeland.bibliotek@kristiansand.kommune.no eller 902 54 924. 

Vågsbygd 

Vågsbygd bibliotek tar imot besøk av barnehager og tilbyr opplegg etter ønske. Avtal tid på forhånd om dere ønsker et organisert besøk. 
Kontakt: vagsbygd.bibliotek@kristiansand.kommune.no eller 911 49 638. 

Tangvall 

Tangvall bibliotek tar imot besøk av barnehager. Avtal tid på forhånd hvis dere ønsker et organisert besøk. 
Tangvall bibliotek: tangvall.bibliotek@kristiansand.kommune.no 

Bokkasser 

To ganger i året tilbyr biblioteket lån av bokkasser til barnehagen. Dette skjer i løpet av november og mai. I forkant sendes det ut et eget bestillingsskjema på epost til barnehagene. Kassene leveres og hentes av hovedbiblioteket etter avtale. Hvis dere vil være med på dette opplegget ta kontakt med Hilde Irene Tveit.