BookBites

Tilgang
Hjemmefra
Med appen BookBites kan du lese bøker og lytte til lydbøker på telefonen eller nettbrettet. Du får tilgang til innholdet med ditt lånekort fra Agder.

BookBites – e-bøker og lydbøker

Med appen BookBites kan du lese e-bøker og lytte til e-lydbøker på telefonen din eller nettbrettet ditt. Du trenger et lånekort fra et folkebibliotek eller bibliotek på videregående skole i Agder. Hvis du har et lånekort fra et bibliotek utenfor Agder, må det aktiveres i Agder før du får tilgang til innholdet i BookBites.

Mindre utvalg i 2021

I fjor fikk vi tilskudd fra Nasjonalbiblioteket for å øke det digitale tilbudet under pandemien. Da kunne vi kjøpe inn en del e-bøker og e-lydbøker, noe svært mange satte pris på. Selv om vi ikke er kvitt pandemien ennå, er budsjettet dessverre som vanlig igjen nå.

Bibliotekene bruker penger til å kjøpe inn innhold, men også når noe blir lånt. Fordi tjenesten har blitt populær, forsvinner pengene fort. Da er det dessverre mye man verken kan låne eller reservere, i hvert fall av de mest etterspurte bøkene.

Vi har fordelt budsjettet på hele året og fyller opp kontoen hver måned. Hvis noe ikke er tilgjengelig eller ikke kan reserveres, oppfordrer vi deg til å prøve igjen senere.

Last ned appen

I tillegg til lånekort må du ha BookBites-appen for å få tilgang til innholdet. Appen støttes av iPhone eller iPad med iOS 9 eller nyere og Android-enheter med versjon 5 eller nyere. Via Google Play eller den norske App Store kan du da laste ned riktig app.

Tilgangen for lesebrett er mer begrenset enn for nettbrett og smarttelefon. Men om du har et lesebrett som støtter Android og har tilgang til Google Play eller App Store, kan du få tilgang til BookBites.

Opprett bruker
  • Logg på med Facebook-konto, Google-konto eller e-postadresse.
  • Oppgi lånernummeret ditt og PIN-kode din. Lånernummeret står på baksiden av ditt nasjonale lånekort, og PIN er de fire sifrene du bruker for å låne på våre automater. Du kan lage ny PIN i Bibliofil.
  • Velg ditt bibliotek (ett eller flere).