Bilde av BookBites, bibliotekets app for e-bøker og e-lydbøker.

BookBites

Tilgang
Hjemmefra
Med appen BookBites kan du lese bøker og lytte til lydbøker på telefonen eller nettbrettet. Du får tilgang til innholdet med ditt lånekort fra Agder.

I tillegg til lånekort må du ha BookBites-appen for å få tilgang til innholdet. Appen støttes av iPhone eller iPad med iOS 9 eller nyere og Android-enheter med versjon 5 eller nyere. Via Google Play eller den norske App Store kan du da laste ned riktig app.

Tilgangen for lesebrett er mer begrenset enn for nettbrett og smarttelefon. Det er bare lesebrett som støtter Android og har tilgang til Google Play eller App Store hvor det er mulig.

Opprett bruker
  • Logg på med Facebook-konto, Google-konto eller e-postadresse.
  • Oppgi lånernummeret ditt og PIN-koden din. Lånernummeret står på baksiden av ditt nasjonale lånekort, og PIN-koden er de fire sifrene du bruker for å låne på våre automater. Du kan lage ny PIN i Bibliofil.
  • Velg ditt bibliotek (ett eller flere).
Begrenset utvalg

Bibliotekene bruker penger til å kjøpe inn innhold, men også når noe blir lånt. Fordi tjenesten har blitt populær, forsvinner pengene fort. Da er det dessverre mye man verken kan låne eller reservere, i hvert fall av de mest etterspurte bøkene.

Vi har fordelt budsjettet på hele året og fyller opp kontoen hver måned. Hvis noe ikke er tilgjengelig eller ikke kan reserveres, oppfordrer vi deg til å prøve igjen senere.