Om dette arrangementet

Tid
17:00 - 19:00
Pris
Gratis
Målgruppe

Strikkekafé: Vi strikker til Amandaprosjektet sammen

Strikkekafé hver mandag på Vågsbygd bibliotek

På denne strikkekafeen strikker vi til Amandaprosjektet sammen.

Amanda-prosjektet er oppkalt etter datteren Amanda til Bjørg og Bjørn Berge-Øvrebø som levde hele sitt liv på nyfødt-/barneintensivavdelingene på Stavanger sykehus og Rikshospitalet. For å gi tilbake til andre i samme situasjon startet de prosjektet med å samle inn strikk til premature. Dette engasjerte også mange andre og frivillige landet over strikker luer, sokker, tepper og mammakluter. Dette er små plagg med stor nytte.

På kveldens strikkekafe inviterer vi dere til å bidra i prosjektet og strikke luer eller sokker til disse små borgerne i byen vår. Vi kjøper inn passende garn og strikkepinner. Du kan også ta med eget garn og strikkepinner, men noter deg at det må være garn med ull i som ikke loer eller klør. Se garnforslag nedenfor. Strikkepinnene må være i størrelse 2,5-3 mm. Da kan du strikke videre hjemme om du ikke blir ferdig denne kvelden. Det som strikkes denne kvelden kan biblioteket ta ansvar for å levere inn til kontaktpersonene i Kristiansand.

Hvis du vil strikke mer til prosjektet hjemme kan du finne info om levering og kontaktperson i Facebook-gruppene Amanda-prosjektet og NFI Kristiansand (lokal gruppe).

Les mer i arrangementet på Facebook her: https://www.facebook.com/events/3378906659065045/?ref=newsfeed 

Strikkekafé hver mandag kl. 17-19.

Strikkekaféens facebookgruppe:
https://www.facebook.com/groups/817003481751392/