Prøve ut tekst på publikum?
Høre fremtidige forfattere?

ÅPEN MIK er en arrangementsserie for deg som skriver. Kanskje er du i gang med din første roman? Eller kanskje flikker du på en samling dikt? Kanskje er det umulig å si akkurat hva du skriver på. Kanskje har du en fortelling på hjertet, eller kanskje spoken word er din ting. Uansett er du velkommen med ditt innslag. Hver deltaker har fem minutter til rådighet. Vi lover applaus og spontane reaksjoner!

ÅPEN MIK er ikke komplett uten publikum! Kom og bli med oss på en intim og annerledes kveld med skrivende av alle slag og det som kanskje er morgendagens forfattere.Poet og litteraturhusgrunnlegger Atle Håland loser oss gjennom kvelden.

Arrangementet finner sted kl. 19:30 i 1. etasje på hovedbiblioteket. Glipp holder åpent.

————————–—-
ÅPEN MIK
12. september
3. oktober
7. november
12. desember
————————–—–

Ingen påmelding. Spørsmål kan rettes til camilla.gulbrandsen@kristiansand.kommune.no

 

Translate »