Studiested

Vi tilbyr studenter og andre et sted å studere.

Vi ønsker å være en læringsarena både for unge og voksne. Hvis du for eksempel følger fjernundervisning eller er tilknyttet en utdanningsinstitusjon som ikke har eget bibliotek, kan du komme til oss.

Antallet studieplasser er redusert for å minimere faren for Corona-smitte.

Hovedbiblioteket tilbyr:

Stille lesesal i 3. etasje.

• Fire grupperom i 3. etasje. 3 av rommene er små med plass til 4-6, her må man være minimum 2 personer. I tillegg er det et stort rom med plass til 10, her må man være minimum 5 personer. Det er mulig å reserver et lite eller det store grupperommet. Grupperommene må reserveres én dag i forveien. For de to andre er det ”første mann til mølla”-prinsippet som gjelder.

Møterom utstyrt med projektor, lerret og to høyttalere. For å bruke projektor må du ha med egen bærbar PC eller MAC. Rommet kan brukes av maks 12 personer. Rommet kan bookes mandag – torsdag fra kl. 16.00 til 21.45 (unntaket er reduserte åpningstider i perioden 16.juni – 31.august). Møterommet er også mulig å låne på lørdager fra kl. 10.00 til 21.45, og søndager fra kl. 12.00 til 21.45 i perioden når hovedbiblioteket har søndagsåpent, 1. september – 30.april. For booking send oss en e-post eller ring 38 12 49 28. Du kan også booke den ved henvendelse i skranken i 2. etasje. Trykk her for å se hjelpearket til deg som booker rommet.

• En rekke leseplasser i 2. etasje med mulighet for strømuttak for egen bærbar PC.
• Internett og trådløst nett
• Aviser og tidsskrifter

Translate »