Studiested

Vi tilbyr studenter og andre et sted å studere.

Vi ønsker å være en læringsarena både for unge og voksne. Hvis du for eksempel følger fjernundervisning eller er tilknyttet en utdanningsinstitusjon som ikke har eget bibliotek, kan du komme til oss.

Hovedbiblioteket tilbyr:

Stille lesesal i 3. etasje.

• Fire grupperom i 3. etasje. 3 av rommene er små med plass til 4-6, her må man være minimum 2 personer. I tillegg er det et stort rom med plass til 10, her må man være minimum 5 personer. Det er mulig å reserver et lite eller det store grupperommet. For de to andre er det ”første mann til mølla”-prinsippet som gjelder.

Møterom utstyrt med projektor, lerret og to høyttalere. For å bruke projektor må du ha med egen bærbar PC eller MAC. Rommet kan brukes av maks 12 personer. Rommet kan bookes fra kl. 16.00 – kl. 18.45 mandag – torsdag i ordinære åpningstider til hovedbiblioteket (unntaket er reduserte åpningstider i perioden 16.juni – 31.august). Møterommet er også mulig å låne på lørdager mellom kl. 10.00 og kl. 14.45, og søndager fra kl. 12.00 – kl. 15.30 i perioden når hovedbiblioteket har søndagsåpent, 1. september – 30.april. For booking send oss en e-post eller ring 38 12 49 28. Du kan også booke den ved henvendelse i skranken i 2. etasje. Hjelpeark for deg som booker rommet: utlan-av-moterom-i-3-etg

• En rekke leseplasser i 2. etasje med mulighet for strømuttak for egen bærbar PC.
• Internett og trådløst nett
• Aviser og tidsskrifter

Translate »