eBokBib
Biblioteket tilbyr e-bøker og noen få e-lydbøker til utlån via appen eBokBib.
Les mer om e-bøker til utlån.

 

Bokhylla ble lansert i 2009. Gjennom en avtale mellom Nasjonalbiblioteket og Kopinor er tjenesten nå utvidet og gjort permanent. I løpet av fem år vil Bokhylla inneholde 250.000 bøker.
Les mer om Bokhylla her.

Lurer du på noe, kontakt oss i biblioteket. Lykke til som e-bokbruker.

 

ATEKST
Vi tilbyr tilgang til mediearkivet ATEKST. Dette mediearkivet gir tilgang til artikler fra omkring 100 norske aviser og tidsskrifter.

 

Digitale aviser fra Nasjonalbiblioteket
Nasjonalbibliotekets digitale avisarkiv gir tilgang til mange norske aviser helt fra 1763 (Norske Intelligensseddler) og fram til i dag.  Tjenesten er tilgjengelig på alle bibliotekets datamaskiner, og din egen maskin så sant du er tilkoblet bibliotekets trådløse nett.
Les mer om digitale aviser her.

 

Filmbib
Den nye strømmetjenesten Filmbib gir alle låntakere ved norske bibliotek med nasjonalt lånekort muligheten til å se norsk kort- og dokumentarfilm helt gratis. Du kan logge deg på med ditt nasjonale lånekortnummer og PIN-kode.
Les mer om Filmbib her

 

Lesekroken.no
Lesekroken.no, er et nytt oppdatert og spennende digitalt online-tilbud som Kristiansand folkebibliotek abonnerer på.
Portalen inneholder e-bøker og e-lydbøker med eventyr fra Asbjørnsen og Moes samlinger på bokmål og nynorsk, samt 19 av de mest vanlige fremmedspråkene i Norge.
Her finner du Lesekroken.no. Vårt passord er: eventyr.

 

PressReader
I hovedbiblioteket og på Vågsbygd bibliotek tilbyr vi elektronisk tilgang til flere hundre ferske aviser fra hele verden. Linken til PressReader er tilgjengelig fra Min Side, og fra alle maskinene på biblioteket. Vi tilbyr nå også nedlastning av e-aviser over på nettbrett eller mobil som du kan ta med deg hjem. Les mer om PressReader her.

 

Naxos
Biblioteket har gratis tilgang til verdens største digitale samling av klassisk musikk: Naxos Music Library. Samlinga inneholder mer enn 1.5 millioner låter som kan streames direkte hjem til stua.Linken til Naxos er også tilgjengelig fra Min Side.
Les mer om Naxos her.

 

Ordnett
Elektronisk oppslagsverk som du har tilgang fra alle bibliotekets PC’er, og din egen hvis du er tilkoblet bibliotekets trådløse nett.
Les mer om Ordnett her.

Bibliotekssøk
Finn bøker, filmer spill, og musikk fra alle norske bibliotek på nett. Bestill og hent på ditt lokale bibliotek.
Les mer om Bibliotekssøk her.

 

 

Translate »