Podkast

En podkast er som et radioprogram, lagret på nettet, som du kan lytte til når du har lyst og anledning. Vi publiserer blant annet utvalgte arrangementer, samt egenproduserte programmer relatert til dagsaktuelle tema, hovedsaklig med litterært tilsnitt. Vi har også programseriene «Boka mi», hvor vi inviterer bokelskere til å dele ei bok som har betydd noe spesielt for dem, og «Bokprat», en løsere prat i studio om bøker vi har lest i det siste.

Du kan finne oss ved å besøke vår Soundcloud-konto: https://soundcloud.com/krsbibpod

Vi er også å finne på Spotify og iTunes, i tillegg til en menge ulike podkast-apper, inkludert Google Podcast. Bare søk etter KRSBIB, så finner du oss nok.

Eventuelle spørsmål kan sendes til podkast-redaktør Tore Aune Fjellstad.

Sist oppdatert: 9 april, 2021