Studiested

Hovedbiblioteket har en rekke leseplasser med stikkontakt i andre etasje. I tredje etasje finnes det en stille lesesal samt tre små og ett stort grupperom til studieformål. Man kan reservere et lite rom eller det store rommet. Henvend deg i så fall i andre etasje seinest dagen før.

Hovedbiblioteket har også et møterom som kan reserveres utenom arbeidstid. Vi har begrenset antallet studieplasser for å redusere faren for Korona-smitte. Det vil si at det foreløpig ikke vil være mulig å benytte seg av de små grupperommene.

3 små grupperom1 stort grupperomMøterom
Maks antall personer246
Kan reserveres1 romJaJa

Du kan også benytte lesesalen eller et grupperom utenom åpningstiden vår. Les om selvbetjent bibliotek her.

Hvis samlingen vår ikke dekker ditt behov for studielitteratur, og du ikke er tilknyttet et annet bibliotek, kan vi låne inn til deg. Vi tar også imot innkjøpsforslag av nyere litteratur. Her kan du søke i vår katalog. Spør eventuelt i andre etasje for å få hjelp til å finne god litteratur tilpasset ditt behov.

Klikk også her for å se hvilke flotte læringsressurser du har tilgang til via vårt nettverk.

Sist oppdatert: 18 november, 2020