Meråpent bibliotek

Hovedbiblioteket og Vågsbygd bibliotek er meråpne bibliotek fra kl. 7 til kl. 22.00. Det betyr at bibliotekene er tilgjengelige for besøkende utenom betjent tid.

Tilbudet gjelder for personer over 15 år som har kontrakt. Kontrakten kan du signere via min side. Signeringen bekreftes ved bruk av BankID.

Dersom du ikke har mulighet til å fylle den ut digitalt kan du komme til biblioteket for å fylle den ut hos oss. Husk å ta med legitimasjon med bilde.

Når du har tegnet kontrakt, bruker du lånekortet og PIN for å låse deg inn. Du kan bruke det fysiske kortet eller strekkoden i Bibliofil-appen.

Merk deg at vi registrerer tidspunktet og lånenummeret ditt når du låser deg inn. Samtidig blir det tatt et bilde. Lokalene er dessuten videoovervåket for din og andres sikkerhet. Opptakene og innloggingsloggene blir slettet etter én uke.

Når biblioteket er meråpent, kan du låne og levere på automat og hente materiale til avhenting. Trådløst nett, PC-er, skriver, kopimaskin og skanner samt aviser og tidsskrifter er også tilgjengelig. Du kan ikke kopiere i meråpent tid i Vågsbygd bibliotek.

Barn og ungdom under 15 år kan benytte det selvbetjente biblioteket i følge med en voksen.

Velkommen til biblioteket, og vennligst forlat det slik du ønsker å finne det!

Sist oppdatert: 9 november, 2020