BookBites – e-bøker og lydbøker

Med appen BookBites kan du lese e-bøker og lytte til e-lydbøker på telefonen eller nettbrettet ditt. Du trenger et lånekort fra et folkebibliotek eller bibliotek på videregående skole i Agder. Hvis du har et lånekort fra et bibliotek utenfor Agder, må det først aktiveres i dette fylket.

Mindre utvalg i 2021

Vi fikk i fjor tilskudd fra Nasjonalbiblioteket for å øke det digitale tilbudet under pandemien. Da kunne vi kjøpe inn en del e-bøker og e-lydbøker, noe svært mange satte pris på. Sjøl om vi ikke er kvitt pandemien ennå, er budsjettet beklageligvis som vanlig igjen.

Bibliotekene bruker penger når til å kjøpe inn, men også når noe blir lånt. Fordi tjenesten har blitt populær, forsvinner pengene fort. Da er det dessverre mye man verken kan låne eller reservere, i hvert fall av de mest etterspurte bøkene.

Vi har fordelt budsjettet på hele året og fyller opp kontoen hver måned. Hvis noe ikke er tilgjengelig eller kan reserveres, oppfordrer vi deg til å prøve igjen seinere.

Last ned app

I tillegg til lånekort må du ha BookBites-appen. Appen støttes av iPhone eller iPad med iOS 9 eller nyere og Android-enheter med versjon 5 eller nyere. Via Google Play eller den norske App Store kan du da laste ned riktig app.

Tilgangen for lesebrett er mer begrenset enn nettbrett og smarttelefon. Men om du har et lesebrett som støtter Android og har tilgang til Google Play eller App Store, kan du få tilgang til BookBites.

Opprett bruker

Sist oppdatert: 6 november, 2020