BookBites – e-bøker og lydbøker

Med appen BookBites kan du lese e-bøker og lytte til e-lydbøker på telefonen eller nettbrettet ditt. Du trenger et lånekort fra et folkebibliotek eller bibliotek på videregående skole i Agder. Hvis du har et lånekort fra et bibliotek utenfor Agder, må det først aktiveres i dette fylket.

Laste ned app

I tillegg til lånekort må du ha BookBites-appen. Appen støttes av iPhone eller iPad med iOS 9 eller nyere og Android-enheter med versjon 5 eller nyere. Via Google Play eller den norske App Store kan du da laste ned riktig app.

Tilgangen for lesebrett er mer begrenset enn nettbrett og smarttelefon. Men om du har et lesebrett som støtter Android og har tilgang til Google Play eller App Store, kan du få tilgang til BookBites.

BookBites har avløst eBokBib, og den er derfor ikke lenger tilgjengelig for lånere ved Kristiansand folkebibliotek. Lån og reservasjoner som du måtte ha, er overført.

Opprette bruker

Sist oppdatert: 6 november, 2020