Ta tiden tilbakeMange har for tiden en ganske travel hverdag. Vi stresser fra post til post og synker sammen i sofaen på kvelden foran tv-en. Spørsmålet er om man egentlig vil ha det sånn? Kan man gjøre noe for å endre dette?

Ellen Dyrop har skrevet en bok om å ta tiden tilbake. Boken fokuserer på det gode hverdagslivet med tips og kreative ideer.

Hvis du planlegger litt på forhånd kan mye stress unngås. Hvis du har en fast bakedag en gang i uka, kan du ha mye godt i fryseren den dagen du plutselig får besøk, eller må ha med bakst til et skolearrangement. Lag store porsjoner med mat, så kan du fryse ned restene til en dag hvor du ikke har tid til å lage middag fra bunnen av. Visse du at mye av rengjøringsmidlene vi bruker i hverdagen kan man lage selv? Eddik kan faktisk brukes som tøymykner, mens tannkrem er ypperlig til å få møkkete joggesko til å se ut som nye. Ansiktsmaske kan du lage selv ved å varme opp honning og melk.

Tips til bursdagsselskap, gaver, dekorasjoner og organisering, sparetips, enkle matoppskrifter, smarte ryddetips, ferieideer og mye mer. Ingeborg Øien Thorsland har bidratt med flotte og stemningsfulle fotografier.

Denne boka har mye å bidra med. For både store og små. Ta deg tid til å finne gleden i de små ting.
 

Anbefalt av Caroline L. Gabrielsen

Klikk her hvis du vil låne boka

 

 

 

Translate »