LES KUNST er et kunstbokverksted for ungdom i Kristiansand Kunsthall. På LES KUNST får deltakerne eksperimentere med ulike metoder innenfor litteratur og kunst, veiledet av en profesjonell kunstner eller forfatter.

Prosjektet er under utvikling og våren 2018 kommer det til å kjøres noen pilotverksteder.

Vi ønsker folk i alderen 14-18 år velkommen til første pilot onsdag 14. mars kl 15:30-18:30. Da skal vi jobbe med collage og lage kunst av brukte bøker, veiledet av billedkunstner Karen Pettersen.

Verkstedet er gratis, men for å være med må du melde deg på: send navn, alder og tlf nr til leskunst@kristiansandkunsthall.no (Det blir servert suppe, nevn i eposten om du har allergener). Det er plass til 12 deltakere.

LES KUNST er for alle, det trenges ingen forkunnskaper eller utstyr for å være med. Er du interessert i maleri, skriving, fotografi, dikt, tegning, bokbinderi, performance, tegneserier, trykk, collage eller popup-bøker? Eller har du bare lyst til å henge ut et sted og lage ting sammen med andre folk som også vil uttrykke seg? Da er det en god mulighet for at LES KUNST er noe for deg.

Send en epost med navn og alder til leskunst@kristiansandkunsthall.no om du har lyst til å stå på vår mailingsliste for løpende informasjon.

les kunst

Translate »