Det skal godt gjøres å ikke ha fått det med seg: Coronaviruset tar i disse dager Norge med storm. Av hensyn til smittevernet, ser vi oss dessverre nødt til å avlyse Fredagslunsj inntil nærmere beskjed blir gitt.

Det er i første omgang kun Fredagslunsj som blir avlyst, våre andre arrangementer går foreløpig som planlagt. Årsaken til dette skillet er at vårt gode, trofaste publikum, som fyller arrangementsrommet vårt til randen hver fredag formiddag, i hovedsak består av pensjonister og eldre. Dette er en gruppe som er spesielt sårbar for smitte, og som offentlig virksomhet har vi et ansvar for alle våre medborgere.

Vær nøye med håndhygienen, lytt til Folkehelseinstituttets anbefalinger, og så ønsker vi velkommen tilbake til Fredagslunsj så snart det lar seg gjøre!

 


 

Biblioteket gjør alt vi kan for å hindre spredning av koronasmitte. Våre ansatte er ekstra påpasselige med hoste- og håndhygiene, og vi oppfordrer gjestene våre til det samme. Vi følger rådene fra nasjonale myndigheter, og det innebærer at om du har vært i et område med vedvarende spredning av koronaviruset de siste 14 dagene, må vi dessverre be deg om å ikke besøke biblioteket. Dette gjelder uansett om du føler deg syk eller ikke. Vi må også be deg utsette besøket hvis du de siste 14 dagene har vært i kontakt med koronasmittede personer, eller hvis du er i karantene.

Har du symptomer på luftveisinfeksjon og lurer på om det kan være korona? Her er noen svar på vanlige spørsmål om koronaviruset.
https://helsenorge.no/sykdom/infeksjon-og-betennelse/coronavirus
Er du fremdeles i tvil, kontakt fastlegen.

Translate »