Lytt

Podkast

En podkast er som et radioprogram, lagret på nettet, som du kan lytte til når du har lyst og anledning. Vi publiserer blant annet utvalgte arrangementer, samt egenproduserte programmer relatert til dagsaktuelle tema, hovedsaklig med litterært tilsnitt. Vi har også en liten miniserie som vi har kalt «Boka mi», hvor bibliotek-kolleger inviteres til å dele en bok som har betydd noe spesielt for dem.

Du kan finne oss ved å besøke vår Soundcloud-konto: https://soundcloud.com/krsbibpod

Vi er også å finne på Spotify og iTunes, i tillegg til en menge ulike podkast-apper, inkludert Google Podcast. Bare søk etter KRSBIB, så finner du oss nok.

Eventuelle spørsmål kan sendes til podkast-redaktør Tore Aune Fjellstad.

 

Naxos musikkbibliotek

Som låner ved Kristiansand folkebibliotek har du gratis tilgang til verdens største digitale samling av klassisk musikk, Naxos Music Library. Samlingen inneholder mer enn 1,5 millioner stykker som kan strømmes hvor det enn passer deg. I tillegg til Naxos’ egne utgivelser, inneholder arkivet innspillinger fra BIS, Chandos, Wergo og flere andre plateselskaper.

Musikken strømmes direkte til din datamaskin via Flash eller Media Player eller på nettbrett og mobil med Naxos-appen. Du får også tilgang når du er logget på Bibliofil.

Tilgangen vår er begrenset til fem samtidige brukere. Husk derfor på å logge av når du er ferdig, slik at andre kan slippe til.

Lydbøker

Pixabay/Felix Lichtenfeld ©

Med BookBites kan du foruten e-bøker også lese lydbøker! Du må være låner ved et bibliotek i Agder, enten folkebibliotek eller bibliotek i videregående skole. Les mer om BookBites her.

Dersom du strever med å lese bøker på grunn av nedsatt funksjonsevne eller sykdom, kan du blant annet låne lydbøker ved Norsk lyd- og blindeskriftsbibliotek (NLB). Her kan du lese om hvordan du blir låner.

Translate »