nov
21
ons
Onsdagsfilm: Blekkulf og nye venner
nov 21@13:00-14:30

Passer fra 3 år.
Norsk tale
Spillefilm, 2012, 50min


Gjennom 7 episoder fylt av spenning og moro blir vi kjent med Blekkulf og alle vennene hans.

Blekkspruten Blekkulf er verdens beste miljøhelt. Han har alltid en smart løsning på alle problemer han og vennene hans møter på i havet, enten det er farlige skatter i skipsvrak, spøkelsesgarn, oljesøl, overfiske eller farlig søppel. Blekkulf rydder, fikser og ordner opp!

Vi møter den skvetne prompefulle Pelle reke, gladlaksen Sprelline, Svanhild som er ekspert på menneskeverden, Krabbelars som kan alt om havets historie, den eksentriske musikeren
Rokkeruth, samt de grådige steinbittene Stein og Bitten som alltid lager bråk. Blekkulf er en fargerik animasjonsserie for de minste hvor både barn og voksne kan lære seg mange lure triks for å bli ekte miljøhelter. Og Blekkulfs aller beste triks er: Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe!

nov
28
ons
Onsdagsfilm: Gubben og katten – ett år med Pettersen og Findus
nov 28@13:00-14:30

Passer for alle aldre.
Norsk
Spillefilm, 1999, 1t 14min

Gubben Pettersen og Katten Findus er nede på sjøen og pilker og sola speiler seg på isen. Gubben og Katten finner en hel stim med dypfryst fisk som de kan sage ut. Så blåser det opp. Det begynner å snø og det blir mørkt! Gubben og Katten går seg vill og må søke ly. Findus fryser og det er bare en halv brødskive igjen. Han er trøtt og Pettersen sier at han ikke får lov til å sove. For å holde humøret oppe forteller Pettersen og Findus historier om året som har gått. Filmen er basert på de populære bøkene om «Gubben og Katten» av Svend Nordqvist.

des
5
ons
Onsdagsfilm: Maur i rompa
des 5@13:00-14:30

Passer for alle aldre.
Norsk tale
Spillefilm, 2013, 1t 17min

Bram er 6 år og gleder seg veldig til å begynne i 1. klasse. Men han får seg en overraskende start når læreren ber ham om å sitte stille. Maur i rompa er filmen for alle som skal gå, går eller har gått på skolen.

des
12
ons
Onsdagsfilm: Karsten og Petras vidunderlige jul
des 12@13:00-14:30

Passer fra 3 år.
Norsk tale
Spillefilm, 2014, 1t 18min

Karsten og Petra gleder seg til jul! Men vil julenissen besøke Petra i år, eller vil han legge gavene utenfor døra, som han pleier?

Dette er den tredje barnefilmen om de to bestevennene Karsten og Petra, basert på Tor Åge Bringsværds populære bøker. Denne gangen skal våre venner feire jul, noe begge gleder seg til.

Translate »