jan
21
man
Fullmakter og fremtidsfullmakter – foredrag med advokat Bjørn Hûbert Senum
jan 21@19:00-21:00

I samarbeid med Kristiansand demensforening inviterer Kristiansand folkebibliotek til et foredrag med advokat Bjørn Hûbert Senum om tema: «Fullmakter og fremtidsfullmakter» mandag 21. januar kl. 19. Opprett en fremtidsfullmakt, så vil det ikke være behov for å oppnevne verge hvis du kommer i en slik situasjon at du ikke lenger kan ivareta dine egne interesser pga. demens eller alvorlig svekkelse. Dette er åpent for alle.

 

feb
4
man
Foredrag ved Geir Lippestad
feb 4@13:30-15:30

Foredrag ved Geir Lippestad mandag 4. februar. Påmeldingsfrist 28. januarGeir Lippestad holder foredrag med tema «Mangfold – når verdier kolliderer».

Om grunnleggende verdispørsmål – menneskerettigheter, menneskeverd, demokrati og rettsstatens prinsipper. Lippestad er opptatt av verdikommunikasjon, som er et verktøy han har benyttet i flere ulike sammenhenger i sitt liv.

Kristiansand kommune har invitert Geir Lippestad som for mange er kjent som advokat, politiker og medmenneske. Han holder engasjerende foredrag med bakgrunn i egne livserfaringer og verdier som han ønsker å formidle.

Velkommen!

Husk å melde deg på!
Gratis – men krever påmelding. Påmeldingsfrist: 28.01.2019.

Translate »