okt
17
ons
”Word Tempo”
okt 17-nov 30 heldags

”Word Tempo” av Anthony ”Tony” Jared Higginson avduket i starten av Bjørneboedagene.

Higginsons 8 meter lange maleri, skapt for å inspirere og gi leselyst, ble avduket til stor applaus av de fremmødte. Kunstneren fremførte en sang han selv har komponert til bildet, etter at utstillingsansvarlig Helge Dyrholm ønsket velkommen. Vi gratulerer Tony med et flott verk, og takker han og hans medhjelpere for innsatsen! Bildet blir vist ut november.

Årets festivalkunstner er utdannet blant annet fra The Royal Academy of Art i London, hvor han vant gullmedalje som beste avgangselev. Han har arbeidet som profesjonell kunstner i over 20 år, og er representert i en rekke internasjonale samlinger. Han har mottatt en rekke premier, utmerkelser og stipender. Anthony arbeider også mye med kunst i det offentlige rom, og ble i 2008 valgt til å utsmykke veggen på Agder Kunstnersenter med et Wergeland-motiv i anledning jubileet. I tillegg til malerier arbeider han med tekst, musikk og flere ulike typer installasjoner.

nov
2
fre
Utstillingsåpning i lokalsamlingen 2. etasje. fredag 2. november kl. 12:30 – like etter Fredagslunsj.
nov 2 2018-apr 30 2019 heldags

Utstillingsåpning i lokalsamlingen 2. etasje. fredag 2. november kl. 12:30 – like etter Fredagslunsj. Fullriggeren Sørlandets Shantykor deltar med kristiansandsviser.

Vi kan stolt presentere en flott utstilling med våre folkekjære «rusletur»-forfattere Jan Henrik Munksgaard, Inger Johanne og Knut Mæsel. Deres velkjente bokserie med rusleturer i kvadraturen blir komplett med siste bok nå i høst, og vi viser en utstilling med utvalgt innhold fra hele serien.

Utstillingen blir vist vinteren 2018/2019.

Translate »