aug
29
ons
Tung tids tale – samtale før urpremieren
aug 29@12:30-13:30

 I vår gjestet Olaug Nilssen Fredagslunsj i en samtale om romanen «Tung tids tale» – om en mors kjærlighet og kamp for et barn som er annerledes. For den mottok hun Brageprisen og ble hyllet av kritikerne. Olaug Nilssen er en av våre mest vitale og engasjerte forfattere med en skarp og inderlig penn.

Nå har Riksteateret sammen med Kilden Teater og Det Norske Teatret laget en oppsetning av denne sterkt personlige skildringen. Urpremieren finner sted 29. august kl. 19.00 på Kilden. Samme dag gjester ensemblet Kristiansand folkebibliotek til en samtale om stykket og dets vei fra bokperm til scene.

Marit Moum Aune besøker bibliotek. Hun er en av våre aller fremste regissører, med oppdrag for TV, film og teater. Tidligere har huns laget publikumssuksesser av Olaug Nilssens «Få meg på, for faen», «Vi har så korte armar» og «Stort og stygt». For tiden er hun også aktuell med «Engler i Amerika» på Nationaltheatret. Med seg har hun skuespillerne Jon Bleiklie Devik, Julie Moe Sandø, Marianne Krogh og Siren Jørgensen.

Riksteaterets sjef, Tom Remlov, leder samtalen.

Translate »