jan
16
tir
Åpent foredrag med Genusfotografen
jan 16@19:00-20:30
Åpent foredrag med Genusfotografen

Genusfotograf Tomas Gunnarsson holdet et åpent og gratis foredrag om normer og stereotyper i media og i billedkulturen tirsdag 16. januar kl. 19:00-20:30 på hovedbiblioteket. Passer for både ungdom, lærere og foreldre som ønsker større bevissthet omkring hva media og billedkulturen egentlig kommuniserer. Ingen påmelding.

Om Genusfotografen

Tomas Gunnarsson er en ung svensk fotograf, som på kort tid har gjort seg bemerket for sin måte å utfordre etablerte normer og idealer gjennom fotografi. Tomas har lært kommuner i Sverige og Norge om viktigheten av å vise fram mangfoldet i samfunnet, og han har gitt både unge og voksne de nødvendige verktøyene for å gjennomskue og utfordre normer, stereotyper og fordommer i billedkulturen rundt oss og i media.

Foredraget skjer i forbindelse med et fotoprosjekt for ungdom, mer informasjon her.

 

«Vi har gott om bilder av hur könsrollerna ”ska” spelas. Bilder som begränsar oss. Som begränsar vår fantasi, våra föreställningar om vilka vi kan vara. Men vi kan skapa nya regler. Vi är mer formbara och föränderliga än vi tror. Att visa att det är möjligt ser jag som min främsta uppgift som genusfotograf.»

Tomas Gunnarsson, Genusfotografen

 

Translate »