E-lån Agder

E-lån Agder er et samarbeidsprosjekt mellom Vest-Agder fylkesbibliotek, Aust-Agder bibliotek og kulturformidling, Universitetsbiblioteket i Agder, samtlige folkebibliotek og skolebibliotekene i videregående skoler i hele Agder.
For å kunne låne e-bøker må du ha et nasjonalt lånekort som enten er utstedt eller aktivert ved et av bibliotekene på Agder. Det vil si at du godt kan ha et nasjonalt lånekort som er utstedt et annet sted i Norge, men det må aktiveres ved ditt lokale bibliotek.
For å låne e-bøker må du logge deg på med lånekortnummer og pinkode. Lånekortnummeret finner du under strekkoden på lånekortet. Her finner du en forklaring på Kristiansand folkebiblioteks pinkoder. Vær oppmerksom på at andre bibliotek kan ha andre typer pinkoder. Er du usikker på hva din pinkode er, kontakt ditt lokale bibliotek.
Lånetiden er 21 dager, og du kan låne inntil 99 bøker samtidig. Når lånetiden er ute forsvinner tilgangen til bøkene. Du kan ikke levere tilbake før lånetiden er ute. Fordi vi har et begrenset antall lisenser for hver boktittel, kan boken du vil låne være utlånt. Du kan da reservere boken. Du kan reservere inntil 5 bøker samtidig.
E-lån Agder finner du informasjon om hva slags programvare du trenger på din PC, nettbrett eller mobil.
For å søke etter og låne e-bøker går du til E-lån Agder. Du vil også finne bøkene ved å søke i ditt lokale biblioteks bokbase. Her finner du bokbasen vår.

Translate »