Datarom 3. etasje

Har du behov for å jobbe på data i eget rom skjermet fra ombyggingsstøy på hovedbiblioteket , kan du låne vårt datarom i 3. etasje.

Datarommet er et tilbud til deg som har behov for å låne en PC enten det dreier seg å bruke kontorprogrammer som tekstbehandling, presentasjon og regneark, eller enkel bilde- og videoredigering. I datarommet i 3. etasje på hovedbiblioteket står det to PC´er som er mulig å reservere.

PC 1 er en stasjonær PC og kan lånes ut til bruk av MS Office kontorprogrammer- Word, Excel, PowerPoint, One note med flere.

PC 2 , er en bærbar PC som primært brukes til eksamensavlegging, men den er også utstyrt med full Office pakke (Word, Excel, PPT) , programmene til enkel bilde- og videoredigering (Paint.Net, Windows Movie Maker), og kan også brukes til chat- og videosamtaler.

Det er ingen skriver tilkoblet maskinene!

PC´ene kan til enhver tid lånes ut til lånere som ønsker å jobbe uavbrutt og i fred og ro i maks 2 timer om gangen. Rommet kan bookes på forhånd maks 2 ganger per låner om gangen.

Eksamenskandidater har prioritet fremfor andre brukere. PC´ene kan også bookes til interne datakurs og individuelle veiledninger innenfor IKT.

Ta kontakt i 2. etasje i hovdedbiblioteket for mer info om datarommet. Ønsker du å reservere rommet kan dette gjøres på stedet eller på tlf. 38 12 49 28.

 

Translate »